STI,solarna tehnika
grijanje i  hlađenje
VL. SINIŠA TOMIĆ
KUTINA VINOGRADSKA 166A
MOB: 098 911 2707
EMAIL: stgrijanje@gmail.com

Budućnost je u iskorištelju sunčeve energije!

Prodajemo, ugrađujem i servisiramo solarne sisteme poznatog Njemačkog proizvođača WIKORA,

IZVODIMO SVE VRSTE: SOLARNIH SISTEMA, GRIJANJA, HLAĐENJA, VODOINSTALACIJA, VENTILACIJE, ADAPTACIJE KUPAONICA...

"""KVALITETNO I PO POVOLJNIM CIJENAMA"""


POSJETITE NAS NA NOVOJ LOKACIJI WWW.STISOLAR.HR

I NAŠU INTERNET TRGOVIN NA WWW.STISOLARSHOP.COM



Želite li smanjiti svoje račune? Onda najbolji izbor je ugradnja solarnog sistema za toplu potrošnu vodu i dogrijavanja tople vode za grijanje. Solarni sitem moguće je montirati gotovo na svaki kosi krov i na ravne krovove, mogućnost spajanja sa postojećim sistemom grijanja bez obzira o kojoj vrsti grijanja se radi.



Veliki izbor solarni sistema što znači da možemo zadovoljiti svačije potrebe do malih sistema za kućanstva do velikih zgrada (stanova, apartmana)




Izbacite još danas stare bojlere za zagrijavanje tople potrošne vode koji troše velike količine električne energije struje i ugradite solarni sistem koji ne troši električnu energiju već koristi sunce koja je čista i prirodna energija



Izvodimo se vrste grijanja : centralna grijanja ( radijatorska), podna grijanja, panelna grijanja
i vršimo korekciju na grijanjima tj. dorađujemo postojeća i prilagođujemo prema novim potrebama




Vršimo adaptaciju tj. preuređivanje kupaonica: uklanjanje starih pločica, uklanjanje starih instalacionih cijevi za toplu i hladnu vodu te kanalizacje, postavljanje novih cijevi za toplu i hladu vodu te kanalizaciju prema novim željama i novom rasporedu, žbukanje i ravnanje zidova i podova, postavljanje novih pločica prema željama i mogućnostima, fugiramje pločica




Montaža sanitarije u kupaonici i prateće opreme. Sve radove vršimo sa našim i vašim materijalom prema željama i mogućnostima.